2231061689 6ο χλμ. Εθνικής Οδού Λαμίας - Καρπενησίου, Λαμια korkosnuts@yahoo.gr
hero image
 
 
 
     
     
  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΚΟΚΚΟΣ & ΚΑΡΠΟΣ | Βιοτεχνία Ξηρών Καρπών Λαμία


Η βιοτεχνία μας “ΚΟΚΚΟΣ & ΚΑΡΠΟΣ” η οποία βρίσκεται στην Λαμία, διαθέτοντας σύγχρονο εξοπλισμό, δραστηριοποιείται με την επεξεργασία και την συσκευασία ξηρών καρπών, τόσο για των δικών τις όσο και παραγωγών που δεν διαθέτουν τον απαραίτητο εξοπλισμό.
 
     
   
 

 


 

 
     
     
  Διαθέτουμε σπαστήρα κελυφωτών για φυσικά και μπορούμε να αναλάβουμε την άψογη επεξεργασία φυστικιών. Στην ουσία ο σπαστήρας κελυφωτών αποφλοιώνει τέλεια το φλοιό του κελύφους των φυστικιών, χωρίς να το σπάει ή να του προκαλεί οποιαδήποτε αλλοίωση.

Παράλληλα, μπορούμε να αναλάβουμε το ψήσιμο αλλά και την συσκευασία κάθε ξηρού καρπού.

Εργαζόμαστε με μεράκι και με προσοχή ακόμα και στην πιο μικρή λεπτομέρεια, προκειμένου να εξασφαλίσουμε την άψογη εξυπηρέτηση ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη. 

Εάν είστε παραγωγός και ψάχνετε τον ιδανικό συνεργάτη για την επεξεργασία και την συσκευασία των ξηρών καρπών που παράγεται, δεν έχετε παρά να μας εμπιστευτείτε και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και επαγγελματική προσέγγιση. 
 
     
   
 
 

 


 

 
 
     
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιαδήποτε απορία σχετική με τα προϊόντα μας ή για να μας δώσετε την παραγγελία σας. Τα προϊόντα μας αποστέλλονται άμεσα στην Λαμία και σε όλη την Ελλάδα.
 
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
2231061689