2231061689 6ο χλμ. Εθνικής Οδού Λαμίας - Καρπενησίου, Λαμια korkosnuts@yahoo.gr
hero image
 
 
 
     
     
  ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΑ ΦΡΟΥΤΑ & ΥΠΕΡΤΡΟΦΕΣ
ΚΟΚΚΟΣ & ΚΑΡΠΟΣ | Βιοτεχνία Ξηρών Καρπών Λαμία


Τα αποξηραμένα φρούτα είναι ένας υγιεινός και νόστιμος τρόπος να απολαμβάνετε τα φρούτα όλο τον χρόνο. Περιέχουν πλούσιες ποσότητες βιταμινών, μετάλλων και αντιοξειδωτικών που ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα, προάγουν την υγιή κυκλοφορία του αίματος και βοηθούν στην προστασία από ελεύθερες ρίζες και τις βλαβερές επιδράσεις τους.

Οι υπερτροφές αποτελούν επίσης μια σημαντική κατηγορία προϊόντων που προσφέρουμε. Είναι πλούσιες σε θρεπτικά συστατικά και εξαιρετικά ευεργετικές για την υγεία μας.
 
     
   
 
 
 
 
 
     
  Στην βιοτεχνία μας “ΚΟΚΚΟΣ & ΚΑΡΠΟΣ” η οποία βρίσκεται στην Λαμία, διαθέτουμε και σας προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα από αποξηραμένα φρούτα και υπερτροφές άριστης ποιότητας και μοναδικής γεύσης.  
     
     
  Ανακαλύψετε μια μεγάλη ποικιλία από υγιεινά και γευστικά αποξηραμένα φρούτα και υπερτροφές που θα σας ενθουσιάσουν, ενώ μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία σχετική με τα προϊόντα μας.  
     
 
 
 
 
 
 
  Αποξηραμένα Φρούτα  
   
     
   
     
     
  Υπερτροφές  
   
     
   
     
     
 
 

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΜΙΧ

Μπορούμε να δημιουργήσουμε αλμυρά μιξ, ανάλατα, ενεργειακά και οποιοδήποτε άλλο μιξ επιθυμείτε με ξηρούς καρπούς, αποξηραμένα φρούτα, υπερτροφές και snacks της επιλογής σας.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιαδήποτε απορία σχετική με τα προϊόντα μας ή για να μας δώσετε την παραγγελία σας. Τα προϊόντα μας αποστέλλονται άμεσα στην Λαμία και σε όλη την Ελλάδα.
 
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
2231061689