2231061689 6ο χλμ. Εθνικής Οδού Λαμίας - Καρπενησίου, Λαμια korkosnuts@yahoo.gr
hero image
 
 
 
     
     
  ΚΟΚΚΟΣ & ΚΑΡΠΟΣ
Βιοτεχνία Ξηρών Καρπών Λαμία - Ξηροί Καρποι - Αποξηραμένα Φρούτα - Μπαχαρικά Λαμία 


Με αγάπη και μεράκι, ασχολούμαστε δυναμικά με την παραγωγή και την παρασκευή υψηλής ποιότητας ξηρών καρπών και συναφών προϊόντων από το 1980. Με μια ιστορία που φτάνει πλέον στην τρίτη γενιά, συνεχίζουμε να επιδιώκουμε την υψηλότερη ποιότητα και την απόλαυση των γευστικών μας προϊόντων.

Στην βιοτεχνία μας, παράγουμε και σας προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα προϊόντων για να καλύψουμε τις διατροφικές και γευστικές ανάγκες σας.
 
     
   
 
 
 
 
 
 
 
   
     
     
     
  Από τους πλούσιους ξηρούς καρπούς μας

και τα αποξηραμένα φρούτα με τη φυσική τους γλύκα, μέχρι τις υπερτροφές που προσφέρουν θρεπτικά συστατικά για την ευεξία σας, εδώ θα βρείτε ποικιλία και ποιότητα. Επίσης, μπορείτε να ανακαλύψετε τις αρωματικές ύλες και τα μπαχαρικά που προσφέρουμε, για να προσθέσετε ένα μοναδικό άρωμα και γεύση στις δημιουργίες σας.

Προσφέρουμε επίσης ποιοτικά όσπρια και ρύζι, ενώ τα παραδοσιακά προϊόντα μας μπορούν να σας ταξιδεύουν στην πλούσια γαστρονομική κληρονομιά. Διαθέτουμε επίσης δημητριακά πρωινού, γλυκαντικές ύλες, ζαχαρώδη και πολλά ακόμα προϊόντα.

Όλα μας τα προϊόντα ξεχωρίζουν τόσο για την υψηλή τους ποιότητα όσο και για την μοναδική τους γεύση. Διατίθενται σε χονδρική πώληση και απευθυνόμαστε σε καφεκοπτεία, περίπτερα, ζαχαροπλαστεία, καφετέριες, μπαρ, ξενοδοχεία και γενικά καταστήματα εστίασης στην Λαμία και σε όλη την Ελλάδα.
 
 
 
 
 
 
 
     
  Στόχος μας είναι αφενός η παραγωγή ποιοτικών προϊόντων και αφετέρου ο διαρκής εμπλουτισμός των προϊόντων μας προκειμένου να μπορούμε να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη.  
     
 
 
 
 
 
     
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιαδήποτε απορία σχετική με τα προϊόντα μας ή για να μας δώσετε την παραγγελία σας. Τα προϊόντα μας αποστέλλονται άμεσα στην Λαμία και σε όλη την Ελλάδα.
 
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
2231061689